Huis verhuren aan expats?

U wilt uw huis verhuren en wij hebben meer dan 10.000 ingeschreven woningzoekende expats op Expat Rental Scout.

Wekelijks trekt expatrentalscout.com meer dan 20.000 expats die op zoek zijn naar een woning, dus uw huis verhuren aan expats is snel geregeld bij ons! Bovendien is onze service op basis van no-cure-no-pay, dus lukt het ons niet om uw woning te verhuren dan betaald u ons ook niks.

Al jarenlang begeleiden makelaars van Expat Rental Scout expats in de zoektocht naar een kwalitatief goede woonruimte in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Haarlem. Daarom hebben wij een uitgebreid netwerk binnen de expat community.

U als verhuurder profiteert hiervan doordat wij woningen gegarandeerd binnen een maand verhuren. Daarnaast kunt u rekenen op de best mogelijke service. Wij werken alleen met de meest recente ROZ huurcontracten waardoor onze contracten altijd waterdicht zijn.

Daarnaast vragen wij aan alle huurders een kopie van het paspoort, salarisstroken, arbeidscontract en een werkgeversverklaring. Vervolgens hebben wij persoonlijk contact met het bedrijf in kwestie. Omdat wij al onze huurders uitvoerig screenen kunt u er zeker van zijn dat uw woning verhuurd wordt aan betrouwbare expats die met respect omgaan met de woning.

Waarom kiezen voor verhuur aan expats?

Expats zijn personen afkomstig uit het buitenland, uitgezonden of ingehuurd om tijdelijk voor een bedrijf in Nederland te werken. Vaak werken expats bij multinationals voor een periode van maximaal 4 jaar, om vervolgens terug te keren naar het land van afkomst.

De salarissen van expats zijn in vergelijking tot modale Nederlandse salarissen hoog en bovendien is het Nederlandse belastingklimaat aantrekkelijk voor expats. Daarom wonen expats graag in het hogere segment en zijn ze bereid hier goed voor te betalen.

De ervaring leert ons dat expats waar wij mee werken (Nike, Heineken, Uber, Tesla, Oracle, Tommy Hilfiger) goed betalende, nette en betrouwbare huurders zijn. Omdat expats tijdelijk huren zoeken zij vaak gemeubileerde woningen. Maar ook zien wij steeds vaker dat expats het fijn vinden om zelf meubels te kopen en die woning in te richten. Dit zijn voornamelijk gezinnen die voor een langere periode zullen blijven. Verhuren aan expats is dus voor alle eigenaren mogelijk!

We have helped people working at

Booking.com
Heineken
ING
Netflix
Tommy Hilfiger
Uber
Tesla

Uw huis verhuren aan expats?

Expats huren via Expat Rental Scout. Neem contact met ons op en bied uw woning aan op onze website en alle andere nationale en internationale verhuur platformen. Zodoende heeft uw woning maximaal bereik en realiseert u altijd de hoogste verhuuropbrengst.

Standaard Tarief

* Gebaseerd op minimale verhuur periode van 12 maanden. Indien huurder het contract eerder beëindigd kunnen wij de verhuur opnieuw oppakken en verrekenen wij de gehuurde maanden met de nieuwe courtage:

assistentie-bezichtiging

Eén woning

1 maand huur exclusief BTW*

assistentie-bezichtiging

Meer dan één woning

1 maand huur inclusief BTW*

Standaard Tarief

* Gebaseerd op minimale verhuur periode van 12 maanden. Indien huurder het contract eerder beëindigd kunnen wij de verhuur opnieuw oppakken en verrekenen wij de gehuurde maanden met de nieuwe courtage:

Satisfied customers

"Each a story"

Layla

Heel professionele, prettige makelaars. Denken goed met je mee en helpen je waar nodig! Onze woning was binnen een week verhuurd aan een expat die werkzaam is voor Tesla. Goed geadviseerd over de contractvormen die ik kon kiezen

Peter

De eerste kennismaking tijdens de verhuur opname met Boyd gaf mij een goed gevoel. De dag daarna had in een verhuur voorstel binnen en wist ik wat mijn huis kon opleveren. Ik heb gekozen om mijn huis te verhuren met behulp van Expat Rental Scout

Andries

Blij met Expat Rental Scout. Meerdere keren hebben ze bewezen in staat te zijn om op korte termijn expat huurders te vinden. Hierdoor nagenoeg geen leegstand. De screening van de kandidaten gebeurd zorgvuldig. Marcellino is helder in zijn communicatie en dat is fijn!

Nederland heeft gunstig vestigingsklimaat voor expats

Sinds het Verenigd Koninkrijk de EU heeft verlaten op 31 januari 2020 merken wij dat aanzienlijk veel Engelse bedrijven zich vestigen in Nederland. Dit zorgt voor een enorme toestroom van expats.

Dat de Britse bedrijven richting Nederland komen heeft te maken met verschillende gunstige vestigingsvoorwaarden zoals: goede logistieke voorzieningen, goede digitale en fysieke infrastructuur waardoor de Europese markt makkelijk te bereiken valt en bovendien spreken veel Nederlanders goed Engels. Bedrijven kunnen op deze manier internationaal talent blijven aantrekken.

Stappenplan

Om uw huis te verhuren aan expats

 • 1

  Vrijblijvende Marktopname met advies

  Plan een vrijblijvende verhuur opname in met 1 van onze ervaren makelaars in uw stad. U ontvangt per mail een vrijblijvend verhuuradvies met hierin de verwachte verhuuropbrengst en aanpak op maat.

  Indien u akkoord gaat met ons voorstel dan laten wij onze fotograaf langskomen om professionele foto’s te maken.

 • 2

  Professionele plaatsing grootse verhuurplatformen

  Met een pakkende aanbiedingstekst wordt de woning op onze website en alle andere nationale en internationale verhuur platformen geplaatst voor maximaal bereik. Zo plaatsen wij uw woning o.a. op funda.nl, pararius.nl, huurwoningen.nl en expatrentals.eu

 • 3

  Bezichtigingen en screening huurders

  In overleg met u plannen wij bezichtigingen in met potentiële huurders. Mocht iemand interesse hebben dan screenen wij de kandidaat op zijn/haar inkomen. Zodat we gezamenlijk met u kiezen voor de beste kandidaat als een betrouwbare huurder voor uw woning.

 • 4

  Contracten opstellen en check-in rapport opstellen

  Wij stellen een uitgebreid concept huurovereenkomst op en deze wordt naar beide partijen gestuurd ter controle. Ook zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht met de huurder om een check-in inspectie te doen.

  We zorgen dat de betaling van de eerste maand huur en de waarborgsom op uw rekening staat voordat we de sleutels overhandigen.

  Eventueel kunnen wij zorgen dat er een maandelijkse schoonmaakt wordt verzorgd zodat u altijd een oogje in het zeil kan houden. Uiteraard zijn wij tijdens de hele verhuurperiode uw aanspreekpunt en zorgen wij dat uw woning zorgeloos wordt verhuurd.

Terugbelverzoek

Uw huis verhuren aan hoogwaardige expats is via Expat Rental Scout professioneel en binnen no-time geregeld! Wij beschikken over een groot netwerk van expat huurders en organisaties die constant op zoek zijn naar woningen. Daarom zijn huurwoningen via Expat Rental Scout snel verhuurd met maximaal rendement!

Office locations:

 • Come and visit us, make an appointment!
 • Zuid Hollandlaan 7, 2596AL, Den-Haag

 • Hofplein 20, 3032AC, Rotterdam

 • Vijzelstraat 68, 1017HL, Amsterdam

 • Max Planckstraat 1, 2041CX, Zandvoort